PROFESSOR MAGENTA HAR BLIVIT MED LJUDTEKNIKER

Vi är mycket glada att presentera vår nya, alldeles egna ljudtekniker, Anders Ljung! Anders är precis den ingenjör, ljudnörd och podcastälskande tillägg till vårt team vi letat efter! Vi hittade honom i en Facebookgrupp för podcasttips och det visade sig även att han varit kursare med Filip Bonnevier, som hjälpt oss att komma igång med ljudtekniken under de första avsnitten. Anders jobbar professionellt med ljud på företaget Propellerhead software men letade efter ett podcastprojekt att engagera sig i. ”Jag vill göra allt utom att snacka”, säger han och kommer även att vara med och lära sig om hur allt förarbete och kringarbete går till. Vem vet, kanske startar han en egen podcast om några månader. Men då hoppas vi att han i alla fall bjuder in oss att snacka lite :). Och vi hoppas att ni lyssnare kan njuta av ännu proffsigare ljud framöver!

Anders_in_action