NYKOMPONERADE MELLANSPEL AV SEBASTIAN BERGSTRÖM

Avsnitten om symmetrier kommer att få nykomponerade mellanspel. Sebastian Bergström, vars musik kunde höras i första avsnittet om maskhål, har tolkat symmetrier i korta mellanspelsstycken till avsnitten om symmetrier! Sebastians musik går att lyssna på här. Symmetrier i musikkomposition kommer ni att kunna höra mer om i det andra avsnittet om symmetrier.

AnyExit

Sebastian Bergström och Erica Bjuremark spelar på Kåken.

Sebastian Bergström ingår även i AnyExit, tillsammans med Erica Bjuremark  och Victor Mobäck. De tre medlemmarna har känt varandra länge och komponerar  tillsammans musiken utifrån Ericas texter.

AnyExit följde upp en tidigare släppt EP med ett debutalbum som släpptes i höstas. De är också aktuella med musik till dokumentär av Ahang Bashi som visas på SVT i vår! I tisdags spelade Any Exit på Kåken i Stockholm och Professor Magenta var där och lyssnade.

Lyssna på Any Exit här.