PROFESSOR MAGENTA ♥ MUSIKHJÄLPEN

MH2018 Logo round_supportMusikhjälpen är SRs årliga välgörenhetsgala där en av de populäraste insamlingarna sker genom auktioner. Årets tema är ”Alla har rätt att funka olika”! Så här skriver musikhjälpen: ”Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof – och få hjälp sist.”. Ta din chans och bidra till att göra världen lite bättre!

Vi är flera forskare som engagerat oss i musikhjälpen i år och Professor Magentas Rickard medverkar i en auktion: ”En heldag på CERN – världens största partikelfysiklabb”. Vill du också starta din egen auktion? Kolla här!

Missa inte chansen! Buda genom att följa länkarna ovan eller skänk en slant genom en bössa eller genom att önska en låt i appen!