PROFESSOR MAGENTA ♥ MUSIKHJÄLPEN

musikhjälpen2017Musikhjälpen är SRs årliga välgörenhetsgala där en av de populäraste insamlingarna sker genom auktioner. Årets tema är ”Barn är inte till salu”, ett superviktigt ämne tycker vi! Under veckan har vi fått ta del av gripande historier världen över som visar på den grymhet som barn utsätts för av vuxna! Det är något som måste bekämpas! Ta din chans och bidra till att göra världen lite bättre!

Vi är flera forskare som engagerat oss i musikhjälpen i år och Professor Magentas Katarina och Rickard medverkar i varsin auktion: ”En heldag på CERN – världens största partikelfysiklabb” och ”Hjärnforskare för en dag”. Vill du också starta din egen auktion? Kolla här!

Missa inte chansen! Buda genom att följa länkarna ovan eller skänk en slant genom en bössa eller genom att önska en låt i appen!